INTRODUCTIE

VIEvents Event Technology is een veelzijdig jong bedrijf in het leveren van technische diensten en producten binnen de evenementenbranche. Op deze website vindt u onder andere onze werkwijze en contactgegevens. Actuele informatie zoals impressies van producties, vernieuwingen binnen de branche en ons actuele verhuuraanbod houden wij op de hoogte via social media.

PRODUCTEN

Door een eigen voorraad van licht,geluid en video-apparatuur en nauwe samenwerking met verschillende verhuurbedrijven gevestigd in zowel Nederland als in Belgie is VIEvents in staat u een breed assortiment aan materiaal te kunnen aanbieden afhankelijk van uw wens. VIEvents kiest bewust voor een laag eigen beheer van materialen om u, de klant de materialen te kunnen bieden die voor uw productie het meeste geschikt zijn. Met deze werkwijze kunt u de nieuwste materialen huren voor een aantrekkelijke prijs.

Techniek

site - productie

verkoop

Diensten

Door de vele afwisselende producties afgelopen jaren heeft VIEvents een breed netwerk aan freelancers opgebouwd. Afhankelijk van uw wens weten wij de geschikte freelancer in te plannen op uw project. Meer informatie vindt u hieronder door een keuze te maken uit een van drie facetten binnen de branche.

audiovisueel

Licht ontwerp

productioneel

Contact

Dank u!

Het bericht is succesvol verstuurd.
Oeps! Er is iets misgegaan.. Probeer het opnieuw.

Coxstraat 76
4421DB Kapelle

E-mail: info@vievents.nl
Telefoon: +31 (0)6 82 84 13 87
KvK: 70431167