Over vievents

Wie zijn wij?
Na een kleine tien jaar werkzaam te zijn in de evenementenbranche werd het tijd voor een eigen onderneming. Met een allround opgebouwde kennis startte Vince van Iwaarden daarom in 2018 zijn eigen onderneming Vievents. Verschillende projecten kwamen op zijn pad en dit creëerde nieuwe kansen. Door de toenemende vraag aan full-service producties is er ondertussen een basis gelegd in technische materialen voor de evenementensector. Tot op heden is Vievents een eenmanszaak en word er projectmatig beroep gedaan op zeer gemotiveerde freelancers. Met die werkwijze heb je altijd de juiste persoon op de juiste plek.
Onderstaande producties zijn voor ons bekend terrein:

- Theater
- Festivals en publieksevenementen
- Corporate events en productpresentaties
- Modeshows en productpresentaties
- Uitvaarten en congressen
- Rigging voor evenementen en industrie

Wat is onze missie?
Vievents streeft ernaar om producties technisch zo goed mogelijk te laten verlopen.
Alle technische facetten die bij een productie komen kijken moeten correct op elkaar worden afgestemd. Hierbij speelt Vievents een adviserende, faciliterende maar ook controlerende rol. Met de ruim 10 jaar ervaring op uiteenlopende producties ligt er al een sterke basis voor een succesvolle productie.

Wat is onze visie?
Vievents wil als allround eventtechnisch bedrijf iedere productie succesvol laten verlopen. Dit bereikt zij door zich professioneel te profileren in de markt. Uitgangspunt hierbij is dat de klant zoveel mogelijk ontzorgd wordt en voorzien van advies wanneer dit nodig is. Naast ontzorgen heeft veiligheid van mens en materieel een hoge prioriteit. Door de juiste investeringen in de juiste kennis en materialen zal Vievents ervoor zorgen dat elke klant veilig en naar tevredenheid wordt gefaciliteerd.

Daarom vievents

✓ Ruimdenkend
✓ Groot netwerk binnen de evenementenbranche
✓ Vernieuwend
✓ Flexibel verhuuraanbod
✓ Persoonlijk contact

Direct contact opnemen